Hajmal (pangasius filé)

Allmänt
Idag mumsa vi i oss något nytt som jag ej har provat, HAJMAL mkt gott

600 gr Pangasius filéer (Hajmal)
2 påsar blåbands hummersås
1/2 citron
Riven ost
Potatismos
Persilja

Smöra en form lägg i filéerna, spritsa potatismos runt fisken
Pressa citronen över fisken och häll över hummersåsen och den rivna osten
Strö över persilja

Gratinera i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter

Serveras med en god sallad, min sallad bestod av
Tomat
Gurka
Röd paprika
Isbergssallad
Spenat
Rödlök




Det kommer bli en favorit i repris mmmmmm...........

Kommentera inlägget här:

 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Mycket gott!

3 Ankie:

skriven

Ja, jäklar vad det ser mumsigt ut. Vad tar du för hemkörning??? ;0)

Hajmal har jag använt mycket och det är en riktigt god firre. Torsk har ju inte vi kommunalare råd med så det är ett riktigt bra alternativ, tycker jag.

2 Anonym

skriven

Mycket gott!