
Detta recept fann jag i en hemmets journal tidning
Toblerone cheescake
400 g Maryland cookies choklad
125 g smör
2 1/2 dl kesella
400 g philadelphiaost
1 dl socker
3 ägg
200 g Toblerone
Garnera med Toblerone och Hallon, jag tog jordgubbar
1. Krossa kexen i matberedaren och blanda i smält smör. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kants
2. Grädda i 175 g i 8 minuter och låt svalna. Vispa ihop kesella, philadelphiaost och socker till en smet. Rör i ägen ett i taget.
3, smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner i smeten. Häll smeten i formen och grädda i 125 grader i 40 minuter.
4. Låt dem kallna och stå i kyl ca 5 timmar före servering. Strö över hyvlad Toblerone och Jordgubbar el hallon.
Denna kaka blev söndagens efterrättskaka : )
Önskar Er en bra dag
skriven
Jag tycker att det är rätt svårt att göra en bra design till sin blogg - hur har du burit dig åt? Du har ju en jättefin blogg!