Skulle till affären och handla färs, ja vad kommer man hem med, jo en massa annat som man trodde att man behövde hi hi hi ser jag något nytt MÅSTE jag prova, ICA är rätt bra på att uppdatera varor och hänger med i svängarna. På den amerikanska hyllan fann jag majonäschili, fast lätt att göra själv men känns bekvämt och bra. Sen såg jag att Kavli har kommit ut med Guacamoli dressing (är som bäst när man gör den själv) men oxå smidigt att ha på flaska och enkelt att packa med sig när man ska till stranden eller kolonien. OSTDRESSINGEN var en favorit direkt men smaken är som baken-delad...men "god för mig" som David säger


Idag blev det LCHF-mat
800 gr köttfärs
1 pkt bacon eller valfri mängd
1 stor gul lök
2 dl riven ost
3 dl grädde
3 ägg
0,5 dl tomatpuré
salt,peppar
Berbere etriansk krydda, man kan ta paprika pulver,chilipulver istället eller de kryddor man tycker om
1. Fräs färsen och lägg i löken och fräs med, klipp bacon i mindre bitar och låt dem oxå fräsa med, krydda
2. Lägg över fräset i en smord form och strö riven ost över
3. Vispa samman ägg, grädde och tomatpurén
4. Häll smeten över fräset och grädda i 200 grader i ca 20-25 minuter tills såsen har "stannat" något
En läcker krispig sallad till är Yammi!
