Nu har man avverkat sin jobb helg, i lördags slutade jag 17 då hinner man laga mat, fann ett smarrigt recept i Allers tidning nr 41/11
Lövbiffpasta med svampsås oj oj oj oj vad gott!
recept för 2 pers
200 g tagliatelle
smör till stekning
ca 400 g lövbiff
1-2 msk olja
1/2 dl hackad persilja (kan uteslutas)
salt/peppar
Svampsås:
100 g champinjoner
2 vitlöksklyftor
smör till stekning
1/2 dl vitt vin
1-2 tsk dijonsenap
2 dl grädde
1 dl kalvbuljong (jag tog ett par msk kalvfond)
salt/peppar
Koka tagliatellen enl anvisningarna på paketet. Förvara den sedan varmt
Sås: Skär svampen i klyftor och hacka vitlöken fint. Hetta upp en klick smör i en kastrull och fräs svampen i några minuter. Lägg sedan i vitlöken och låt den fräsa med ca 30 sekunder.
Tillsätt vinet, senapen, grädden och buljonen. Låt koka tills såsen tjocknar ngt. Smaka av med salt/peppar.
Hetta upp smöret till lövbiffen i en stekpanna. När smöret skiftar mot brunt är det dags att lägg i lövbiffen. Stek på hög värme, ca 1 minut på ena sidan och ca 30 sekunder på andra.
Häll över oljan på tagliatellen
Servera pastan med lövbiffen och såsen........

Igår söndag jobba jag fr 7-21 men mitt på dagen har man timmar från 13-16, då åkte Andy, David och jag till svågetorp och kolla på skate,inlines och bmx visning, folk som F* helt galet var bilar det var överallt, vi spendera mesta tiden i bilen, vi åt skräpmat från en hamburgekedja he he he he, i svågetorp finns ett vitt hus fullt med olika snabbrestauranger, asia-pizza-subway-hamburgare, texmexbuffé you name it.........plus en STOR GODISAFFÄR på ovanvåningen, så det blev en påse till jobbet och en hem......Så efter kvällsmaten satt jag och mina boende och snaska choklad mmmm.........