Kom på morgonen på utsatt tid, fick byta om till "granna kläder" lägga mig på brittsen, dr var försenad, stopp på motorvägen hette det, fick ALLA mina bedövningssprutor i foten tror det var 9 st, när dr kom med andan i halsen, kan man säga, så bad han om ursäkt för sin försening och om jag var redo för operationen?
- jag sa, Ja och ingen återvändå, vill bara bli av med smärtan.
Doktorn börja skära och flytta på nerver och jag säger
- NEEJ det gör ont jag känner du håller på där, han sa neeej det kan du inte göra.
Han sa:
- vänta lite känner du detta?
- Ja! säger jag och det är inte okej.....
- Oj, säger han vänta lite så ska du få mer bedövning
- Suck, ångesten börja krypa fram och jag ligger och spänner mig
Efter några minuter har bedövningen tagit, sen kommer nästa session och det är SÅGEN, huuvvvva, ni kan tänka er när man hör de startar en såg och börjar såg i ens fot, det burrar i hela benet och ljudet är fasansfullt, man får i o f sig lyssna på CD med lurar, men vilket skit det var lurar som man lägger överhuvudet utanpå öronen, kunde lika gärna varit utan.....
När det var gjort så sa doktorn att den var mycket större än han trodde, jag var på undersökning och röngten dagen innan.
Så efter denna operation är min fot skit, den blir värre, mina tår efter stortån är emellanåt bortdomnande men tå´n efter stortån är konstant bortdomnad nu har den börjat bli stel och under trampdynan har jag en stor svulst och den ömmar som fan, blir bara värre och värre, felbelastning på foten pga detta så andra delar av foten tar stryk....
Och inte nog med det jag har en fot till som måste opereras men ack!!!! jag har haft jävla otur, många haft lyckade operationer.....Ja ja nog om detta : )
Jag och Andy hade bake off weinerbröd i frysen från LIDL, små härliga (mindre än en handflata), frasiga, med fin smak
Det blev kakan till kaffet i eftermiddag´s

Idag blev det LÅÅÅÅNGKOK i Lergryta på Rådjursbog
Vet ej kg på bogen
Lägg lergrytan i blöt i en timme
Ta upp, torka ur, lägg i botten några vitlöksklyftor och 2 rödlökar som du delat i fyra delar, lägg sedan bogen som du saltat och pepprat med svartpeppar över, och gör likadant igen med lök, jag tog choklad och chili krydda över oxå , klutta över en klick smör, in i ugn på 150 grader i ca 3 timmar ♥♥♥
Köttet blir så möööört så det faller i sönder från benet
Såsen gjorde jag på grädde, svartvinbärsgelé och skyn från rådjursbogen, salt och lite kalvfond
Tillbehör
Sallad och Rotselleripuré som man gör så här:
400 gr Rotselleri
2 dl vatten
2 dl grädde
smör
Skala och skär ner selleri. Koka upp selleri i vatten. Tillsätt grädde och koka sellerin tills den är mjuk.
Mixa i en blender, endast sellerin och lite av vätskan och lite smör så att mixern orka driva runt till en slät puré. Smaka av med salt.

Efterrätten gick inte av för hackor den heller, ni som följer min blogg vet om att jag var på matmässa och träffade Tina Nordström, så en av hennes kryddor "Pannacotta" använde jag idag, åååååååhhh!! himelsk det måååste ni prova, den var så len och krämig smaka riktig vanilj ♥ för inte så länge sedan provade jag en annan pannacotta tror det var ekströms och den var blääää jämnfört med Tina´s, det är rediga grejor det...
Hade hallon och blåbär som tillbehör, här kommer en länk till hennes sida
Jättegott by tina
http://tinabytina.se/

skriven
Mmmmm...rådjur. Fy, attan så smarrigt det är.