
Jag kan verkligen rekomendera cornflakes som panering på kött.....
Cornflakespanering
100 gr smällt smör
några nävar cornflakes som du krossar med handen
blanda runt
krydda med paprika pulver
salt/svartpeppar
1 pressad vitlök
125 gr riven ost med smak eller någon/några nävar riven ost, nu sist använde jag parmesan som jag rev ner, blev en härlig smak med mycket sälta.....
Blanda runt och klappa på köttet (köttet brynte jag först på järnet) in i ugn på 200 grader tills paneringen har fått fin färg ca 20 minuter
Blir världens godaste panering och glutenfritt dessutom, gott till kyckling som kött
Kall sås på spenat/blandsallad
1 ask naturell ost av typ philadelphia
5 msk naturell yoghurt
1 pressad vitlök
1 pressad citron
Färsk bladspenat efter smak, jag blanda även i blandsallad av märke "familjemix"
det blev en läcker kall sås som fungerar till fisk som kött