Rabarberkyckling

Allmänt

Idag har det varit lite städ och sånt tråkigt, David har varit hemma pga att dagis varit stängt för planering. Han sov till halv 11 idag, sviterna från kolonin då han ej sov så mkt

Jag hittade ett läckert recept på nätet som jag bara var tvungen att prova

Rabarberkyckling

900 gr kycklingfilé
3-4 dl rabarber i bitar
5 dl grädde
1 fond du chef (kyckling)
1 fond du chef ( beef)
2-3 msk flytande honung
1-2 tsk sambal oelek
1/2 pressad vitlök (jag tog solo som är min favorit)
1 dl gräslök
salt/svartpeppar

Ugnen sätter du på 225 grader. Salta/peppra kycklingen som du skurit i bitar, bryn i stekpanna.
Lägg kycklingen och rabarbern i en ugnsäker form.

Häll grädden i en gryta och ner med resterande tills fonden smälter, använder du konc. fond så bara vispar du ihop ingredienserna (spara gräslöken till garnering) häll sedan över kycklingen och tillagas i mitten av ugnen i ca 15-20 minuter

Garnera med gräslöken
Servera med färsk potatis eller ris

För mindre syrlighet ta lite mer honung!

Guuud så gooottttttt!!!!! Vi slickade i oss ALLT, Den kommer jag göra FLERA GGR...






Ikväll klockan 20 på TV4 går det en dokumentär som jag bara måste se, handlar om en tjej som har fått syra i ansiktet

http://tvplaneten.tv4.se/1.1655799/2010/05/27/tv_tips_mandag_31_maj
Kommentera här!